För dig som är utbildad äventyrspedagog

Nyhetsbrev

Jag kommer regelbundet att lägga ut nyhetsbrev på den här sidan, med nyheter, mm inom Äventyrspedagogiken.
Nyhetsbrev februari 2019

Fortsättningskurser

Fortsättningskurserna ges inte längre vid Luleå universitet, utan arrangeras av mig (Sven-Gunnar), i Stockholm, Alingsås och Hässleholm. För dig som tidigare gått grundkursen (och fortsättningskursen) vid Luleå universitet är innehållet helt nytt – det ingår alltså inte i någon av de kurser som ges av Luleå universitet. För dig som tidigare gått någon av de grundkurser som jag (Sven-Gunnar) arrangerat är innehållet delvis nytt. Om du inte vill gå hela fortsättningskursen (3 dagar) kan du välja att gå 1 eller 2 dagar. Du kan välja mellan tre olika fortsättningskurser:

Fortsättningskurs 1 – inriktning 3-7 år (1-3 dagar)

Fortsättningskurs 2 – inriktning 8-10 år (1-3 dagar)

Fortsättningskurs 3 – inriktning 10-16 år (2-3 dagar)

Kläder med tryck

Du har nu möjlighet att beställa kläder med tryck (Äventyrspedagog). Det är dels två olika jackor – en huvjacka, och en shelljacka som tål vind och regnstänk – bägge av det kända märket Craft, i mycket hög kvalitet, och dessutom en t-shirt och en luva.

Huvjacka Spännande Lärande
Huvjacka – Craft Leisure zip hood

Skön huvjacka i mjuk, elastisk och funktionell polyester. Huva med dragsko, två fickor. Tajt passform. Med tryck på bröstet. 795 kr inkl. moms (moms 25 % = 159 kr ingår i priset).
Beställ Huvjacka

Shelljacka Spännande Lärande
Shelljacka – Craft Highland Jacket

Skaljacka i vind- och vattenresistent (ej vattentätt)    3-lagers softshell-material. Jackan har en borstad insida för extra komfort, fast och justerbar huva med elastisk dragsko, två värmande handfickor med dragkedja. Med tryck på bröstet. 1 295 kr inkl. moms (moms 25 % = 259 kr ingår i priset).
Beställ Shelljacka

T-shirt Spännande Lärande
T-shirt, Premium-T

100 % bomull i slitstark stretchig kvalitet. Unisexstorlekar. Med tryck på bröstet. 135 kr inkl. moms (moms 25 % = 27 kr ingår i priset).

Luva

100% bomull, ofodrad. Svart med tryck på sidan. Standardstorlek. 75 kr (inkl. moms).
Beställ T-shirt eller Luva